Ostrov
|
Svatební fotograf

Půjčovna svatebních šatů, jak vybrat svatební šaty

Půjčovna svatebních šatů v Karlových Varech, Chebu, Tachově nebo Mariánských Lázních?

Půjčovna svatebních šatů s velkým výběrem za nízké ceny a zkouškou šatů zdarma? Tak to je MK Salon. Salon, kde se dočkáte vřelého přijetí, ať máte jakoukoliv velikost oblečení a cenový rozpočet.

 

 Ať už jste z jednoho či takového města, tak všechny zaručené cesty vedou do Mariánských lázní do MK Salon půjčovna svatebních, maturitních a společenských šatů! Už při rezervaci termínu s vámi bude mluvit milá paní majitelka nebo její kolegyně, zeptají se vás, zda máte zájem pouze o šaty nebo oblek anebo rovnou i prstýnky byste chtěli vyzkoušet. Podle toho si na vás vyhradí dostatek času. Na termíny zkoušek nečekáte nějak závratně dlouho, takže i natěšená nevěsta to vydrží, vlastní zkušenost!

Při příchodu do salonu, vás dámy mile vítají a ptají se na vaše všechny přání, vize, ale i rozpočet. V tomhle salonu se nestane, že by vám někdo něco nutil, i když je to mimo váš rozpočet a toho si za sebe velmi cením. Můžete se i samotná rozkoukat po šatech a mezitím tyto kouzelné dámy nosí různé druhy, styly, střih a velikosti šatů. Při zkoušení jsou velmi nápomocné a empatické. V šatech se můžete kochat, procházet, fotit, natáčet i třeba zkoušet tančit. Je to jen na vás, hlavně vás je nechají poznat!

Mají na výběr šaty, jak na půjčení, tak na odkup, takto i s pánskými obleky. V salonu můžete vybrat oblečení i pro další svatební hosty. A na konec, když už budete mít převlékání dostat, tak můžete usednout do křesílek a vybírat, zkoušet prsteny.

Celá návštěva se za mě a i nevěsty, které jsem za roky focení svateb potkala nese ve velmi příjemné atmosféře, kterou doporučujeme zažít!

Pokud si chcete ze zkoušení svatebních šatů odnést příjemný zážitek, tak vám doporučuji si udělat výlet do Mariánských Lázních.

 

Pokochat se svatební šaty z MK Salon můžete v albech: Laďka a Honza, Šárka a Ondra nebo třeba Janka a Stanko.

 

Malé, ale velké PS pro všechny nevěsty: Já jsem byla na zkoušce šatů v lednu a v srpnu s příchodem nové kolekce jsem si podle jejich FB stránky vybrala jiné. A víte, co? Nebyl to vůbec problém. Na to, že se museli zkracovat, zužovat a spousta jiných úprav.

Takže milé nevěsty já tenhle salon doporučuji všude kudy chodím, protože je TOP! Tak mějte i vy top dodavatele na své svatbě.

Blog autora
#svatebnisaty
#pujcovnasvatebnichsatu
#satynasvatbu
#svatebnioblek
#oblekprozenicha