Ostrov
|
Svatební fotograf

Svatební fotograf, jak vybrat svatebního fotografa,

Jak vybrat svatebního fotografa?

Spousta otázek, ale žádná odpověď? Tak já vám sepíšu, jak to chodí u mě a budu se těšit, že se právě na vaší svatbě potkáme!


1) Nejdůležitější je vybírat srdcem, koukejte na fotografie, sympatie, a ne na cenu. Pak přirozeně ve svatební den nebude fungovat „chemie“. Zároveň budete očekávat od fotografií podvědomě něco jiného. Když si vyberete jiného fotografa jen kvůli ceně než toho fotografa, kterého se vám líbí  prace.

2) Googlujte, čtete recenze, historii. Přece nechcete fotografa, který sice fotí hezky, ale je celý den protivný. To poznáte i na svatební schůzce. Myslete na to, že ještě po ní můžete od svatebního focení odstoupit.

3) Trvejte na smlouvě. Každý profesionální fotograf se s vámi sejde a sepíše smlouvu. Ve smlouvě by mělo být všechno předem definované, nejdůležitější je datum dodání, rozsah dodaných věcí, cena, čas na svatbě strávený focením.

4) Pokud bojujete se nějakým vaším úhlem, pigmentovou skvrnou a něčím podobném, tak se svěřte svému fotografovi. Společně už vymyslíte, jak volit správnou pózu a při focení na to bude dbát.

 

Milé nevěsty, pokud se vám líbí tyto body, co zmiňuji, tak mi napište, protože máte jistotu, že já se tímhle řídím!

Blog autora
#svatebnifotograf
#jakvybratsvatebnihofotografa
#fotografkarlovarskykraj