Svatba v barvách very peri, hit roku 2022

Každý rok se vybírá jedna nebo dvě barvy, které nás daným rokem provází. Módní návrháři, designéři a další kreativci s vybranou barvou pracují a promítají ji do svých kousků. Ani letošní rok není výjimkou, a tak se seznamte s originální barvou very peri.

very peri

Kdo jiný by ji měl představit, než samotná výkonná ředitelka Pantone Color Institute. „Jak se posouváme do světa nevídaných změn, výběr barvy Pantone 17-3938 přináší novou perspektivu a vizi do naší dobře známé a milované rodiny barev. Zahrnuje kvality modré, současně fialové s načervenalými podtóny. Pantone 17-3938 Very Peri působí přívětivě, má hravý charakter a dynamickou přítomnost, která povzbuzuje odvážnou kreativitu a nápadité vyjádření,“ říká o unikátním odstínu Leatrice Eiseman.

 

 

very peri

 

A nám nezbývá než souhlasit, barva je to totiž opravdu nevídaná. V přírodě bychom ji hledali těžko. Vycházet můžeme z levandulí nebo nezralých švestek či borůvek, odstín však zapadá spíše do digitálního světa. To vůbec nevadí, protože se hravě zkombinuje se svatebními barvami.

Very peri se báječně hodí k bílé barvě, a protože se jedná o velmi výraznou barvu, doporučujeme ji decentně promítnou například do nevěstina outfitu. Skvěle vynikne ve špercích, svatební obuvi nebo ve svatebním líčení. Pokud si troufnete, můžete celou svatbu ladit do této neobvyklé barvy. Od pozvánek, přes svatební kytici, dekorace až po outfity a sladký bar.

 

 

 

 

very peri

 

Barva v sobě ukrývá studený odstín zvonkově modré i podtón teplé purpurové barvy, a tak ji můžete využít pro zimní i letní svatby. Zaujměte svatební hosty nevšedním vzhledem ve variaci s lehce růžovou, slonovou kostí, lahvově zelenou, béžovou (tělovou) nebo smetanovou barvou. Pokud chcete svou svatbu naopak rozzářit, využijte neonových kombinací s vínovou, fuchsiovou, pistáciovou, tyrkysovou, oranžová či růžovou. Fantazii se meze nekladou!

Inspirujte se v naší galerii a také na Pinterestu a nechte se omámit barvou very peri.

 

 

 

 

 

 

 

 

very peri

svatební barva very peri

svatební barva very peri

svatební barva very peri

pro ProWeddy napsala Gabriela

Blog autora
#svatební den
#příprava svatby
#příprava nevěsty

Komentáře