Svatební veletrh Vysočina

22.10.2022

Inspirace pro Vaši svatbu nově také na Vysočině
 Dovolte nám představit nový Svatební veletrh Vysočina, který pořádáme v Havlíčkově Brodě, pomyslném středu Kraje Vysočina. Toto královské město jsme vybrali pro dobrou dosažitelnost z okolních měst tak, abychom vám snoubencům na jednom místě nabídnuli vše, co budete na své svatbě potřebovat.  
Kdy a kde se můžete na Svatební veletrh Vysočina těšit? 

svatební veletrh Vysočina

 V pátek a sobotu 12. a 13. listopadu 2021 v Kulturním domě Ostrov v Havlíčkově Brodě.
Na snoubence čeká po oba dva dny doprovodný program veletrhu, který začne v pátek ve 14:00 hodin a pokračovat bude v sobotu od 10:00 hodin dopoledne. Oba dny budete mít možnost seznamovat se svatebními dodavateli, našimi vystavovateli, kteří snoubencům představí svoje služby a produkty: můžete se těšit na ručně vyráběné snubní prsteny z rodinného zlatnictví, budoucí nevěsty si prohlédnou nejen během módních přehlídek svatební šaty z hedvábí, šifonu, třpytivých flitrů a perliček, či šaty v boho stylu. Pánové si přijdou na své u elegantních obleků. 

 

 Vyberete si svého kameramana, fotografa, nebo také hudbu na svatební obřad. Vizážistky Vás nalíčí a poradí Vám tu správnou předsvatební péči o pleť. Poradíme, jak vše správně sladit, kde pořídit prstýnky, svatební kytici, pozvánky, na co nezapomenout u svatební hostiny, kterou už tradičně zdobí svatební dort.

svatební veletrh Vysočina

 

 Nabídneme vám nejen sladkosti, ale i možnosti, jak v moderním duchu vše zařídit jednoduše, aby vás to nestálo zbytečně času, nervů a peněz.
 Co všechno Vás čeká? Na co všechno se můžete těšit? Věříme, že toho bude hodně. Přijďte se podívat. Vstup je zdarma.

 Další informace najdete na www.svatebni-veletrh-vysocina.cz a na našem facebooku a instagramu.

 

 

 

www.svatebni-veletrh-vysocina.cz

Facebook

Instagram

Blog autora
#svatební veletrh

Komentáře

Veronika Tvrdá píše:

Díky za tip, tohle si jako svatební fotografka nenechám ujít ;)

25.10.2021 13:24:53

Gábi píše:

Budeme se brát příští rok a určitě se na tento svatební veletrh stavím, máme to kousek

24.10.2021 07:51:39