Svatební seriál o plánování - I.část: obecně

Ať už Vás svatba teprve čeká nebo se čistě ze zvědavosti zajímáte o svatební plánování, jste tu správně. V následujícím seriálu si dopodrobna projdeme jednotlivé body, co a kdy je před svatbou potřeba zařídit.

foto: svatební fotograf Libor Vrška

 

Říká se, že štěstí přeje připraveným a u svatby to platí dvojnásob. Protože jedině tehdy, když si správně rozvrhnete nejen svatební den, ale i plánování před svatbou, nic Vás nezaskočí a svůj den si budete moct užít naplno bez zbytečného stresu a organizování.

 Tento seriál o svatebním plánování do detailů vysvětlí, kdy je důležité začít řešit svatební dodavatele jednotlivých služeb, zajistit svatební místo, restauraci, catering, návštěvu matriky a dalších povinností, které se se svatbou pojí. Když si všechno v klidu a dostatečným časem rozvrhnete, nemusíte se vůbec ničeho bát a Váš vysněný den se stane skutečností.

 

 

foto: svatební fotograf Libor Vrška

 

Pro koho je seriál určený?
pro budoucí nevěstu, ženicha, svědky, družičky, mládence a všechny, kteří se chtějí o svatebním plánování více dozvědět
předpokládáme, že plánování začne zhruba 1 rok před svatbou (určitě to není dogma, svatba se stíhá naplánovat i za měsíc, my však chceme na všechno dostatek času, a tak počítáme s cca ročním ne-intenzivním plánováním)

 

 

 

 

foto: svatební fotograf Libor Vrška

 

 Jdeme na to! 

 Abychom měli plánování pevně ve svých rukou, je dobré zvolit si metodu, jakou si budeme dílčí úkoly i splněné cíle odškrtávat. Tedy, jaký svatební plánovač si vybrat. Na trhu existuje nepřeberné množství plánovačů, bloků, notesů a zápisníčků. Někdo může volit tištěnou formu v podobě knihy – Svatební plánovací blok či Svatebník, kam si lze uchovávat své vzpomínky během plánování svatby. Někomu postačí klasická tužka s papírem. Jiný zase využije náš odškrtávací harmonogram* a povede si celé plánování online. Ať tak či jinak, určitě to nepodceňujte a mějte na paměti, že co je na papíře nemusí být v hlavě. V průběhu plánování jistě oceníte, že máte v organizaci pořádek a více, co je potřeba zařídit a co už ne.

 

 

* svatební harmonogram zveřejníme na konci našeho seriálu

 

pro ProWeddy napsala Gabriela Sabová

fotografie: svatební fotograf Libor Vrška

Blog autora
#svatba
#svatební den
#příprava svatby

Komentáře

zuzka píše:

Máte moc hezké svatební fotky.

16.12.2021 23:45:32

nevka píše:

Moc pěkné fotky

24.10.2021 17:25:51

Stázka píše:

hezké, těším se na další díl

20.10.2021 06:34:10